Το 2009 η εταιρεία μας εισήλθε δυναμικά στον χώρο της γυναικείας ένδυσης, αρχικά με το πρώτο κατάστημα στην Πτολεμαΐδα και μετέπειτα στα Ιωάννινα και την Κοζάνη. Το 2014 είχε έρθει η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα μας και στην αντρική ένδυση, εγκαινιάζοντας στην Πτολεμαΐδα το πρώτο κατάστημα ανδρικών ρούχων με την επωνυμία “KIA MAIA” στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 28 σε ένα χώρο 200 περίπου τ.μ., στο κέντρο της πόλης. Μετά από μερικά χρόνια επιτυχημένης πορείας ανοίγει το δεύτερο κατάστημα στην Κοζάνη, ενώ λίγο αργότερα, άλλο ένα κατάστημα θα λάβει χώρα στην πόλη της Φλώρινας!

Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η προσωπική και η αυστηρά επιλεκτική επιλογή των ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ κ.λ.π., με σκοπό να προμηθεύεται τις τελευταίες τάσεις της μόδας στις πιο προσιτές τιμές, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα. Ρούχα μεγάλων και γνωστών Ελληνικών εταιρειών αλλά και με Εισαγωγές από χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης, (Double Outfitters, PACO & CO, BLADE, Biston, Van Hipster, Oxygen, GreenWood, Ponte Rosso, Bodymax, Ravanelli, Attitude κ.α.) είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα και στις πόλεις που δραστηριοποιείται, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τα καταστήματα “KIA MAIA” ξεχώριζαν πάντα και για τις πρωτοποριακές βιτρίνες τους οι οποίες συχνά γινόταν σημείο αναφοράς στην εκάστοτε πόλη. Συνεχώς η επιλογή των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται, είναι αρκετά σχολαστική με στόχο τον εμπλουτισμό της συλλογής και περισσότερες επιλογές, διατηρώντας απαρέγκλιτα την βασική φιλοσοφία της με προϊόντα Value for Money.

Έχοντας ως σύνθημα το «Να είσαι δυνατός», στο ” KIA MAIA – Brand of Choice” θέλουμε να αναδείξουμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας και να ικανοποιήσουμε ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Γι’ αυτόν το λόγο, με τη βοήθεια του καταρτισμένου προσωπικού μας, σας βοηθάμε να ντύνεστε με την τελευταία λέξη της μόδας, συνδυάζοντας την εξαιρετική ποιότητα με τις πολύ προσιτές τιμές. Παράλληλα, επενδύουμε και σε Plus Size μεγέθη (3xl – 8xl αφού πιστεύουμε ότι η μόδα δεν πρέπει να περιορίζεται και γι΄ αυτό, σας προτείνουμε να ανακαλύψετε στη συλλογή μας ιδιαίτερα ρούχα έως και 8XL.

Το 2020 μας βρήκε συνολικά με επτά καταστήματα ανδρικής ,γυναικείας και παιδικής ένδυσης και παράλληλα ξεκινήσαμε και την  δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος! Τέλος, το 2021 έχει ξεκινήσει δυναμικά με την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης με τη μέθοδο Franchise, 

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σε όλα τα επίπεδα.