ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.

Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω:

1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).

2. Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στην αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).

3. Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.

 Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

A. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε.

Παρακαλείστε :

  1. Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικό/ους προς επιστροφή στο αντίστοιχο πεδίο.
  2. Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρεία μας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρεία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων.

Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης :

Με τη χρήση του συνεργάτη μας (Speedex), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

 Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων :

Στην επιστροφή το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 6,00€ ( περιλαμβάνεται η επιστροφή – η παραλαβή νέου προιόντος)

B. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου εάν η αγορά έγινε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας, ωστόσο μπορεί να καθυστερήσει εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων :

Με τη χρήση του συνεργάτη μας (Speedex), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

Στην επιστροφή το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 3,00€ και αφαιρείται από το συνολικό ποσό της κατάθεσης.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία , ανεξάρτητα με το προϊόντα (εκπτωτικά ή μη), επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρεία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.

 Υπενθυμίζουμε ότι: Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε μαγιό, εσώρουχα, κάλτσες, αξεσουάρ και κοσμήματα.